2016 Erkek çocuk modası

2016 Erkek çocuk modası son yıllarda hızlı bir değişim göstererek babaları örnek alan erkek çocuklarının dikkatini çekerek 2016’da da vitrinleri süslemeye başladı. Bu yıl erkek çocuk modası parlak renklerle kendini gösterecek. Geçen yıl jean pantolonlar, mat renkler, kanvans pantolonlar, salaş tarz, vitrinleri süslerken bu yıl daha parlak ve canlı renkler gözlerinizi dolduracaktır. Gri renk artık yerini sarı ve turuncuya bırakarak, çocuklarınızda daha eğlenceli ve enerjik bir ruh hali oluşturacak.

 

Modada artık erkek çocuklarınızın temposuna bakarak oyun için yapılmış kıyafetler, pantolonlar, bin bir çeşit tişört ve kazaklar seçim konusunda sizi yönlendirecektir. 2016 Erkek çocuk modası nda hem sizin gözünüze hitap edecek hem de çocuklarınızın zevkine uyacak modeller artık çok daha şık. Bu sene sarı ve turuncu renklerin hâkim olduğu şişme yelekler mevsim geçişlerinde işinize çok yarayacaktır. Papyonlu gömlekler ise, hala tercih edilmektedir ve vitrinlerden inmemektedir. Erkek çocuk ceketlerinde örgü modası vitrinlerdeki yerini almaya başladı.

2016 Erkek çocuk modası
2016 Erkek çocuk modası

 

Erkek çocuklarının tercihi daha çok jeanlar ve jakarlı kazak ve gömleklerden oluşmaktadır. Tarz yeleklerle ise, kombine edilerek göz zevkinize hitap edecektir. Çocuklarda moda dünyası en az yetişkinler kadar dikkat çekici ve şık olmaktadır. Talep giderek artmakta, her geçen yıl daha şık kombinlerle sizlerin ve çocuklarınızın giyim dünyasını renklendirmektedir. 2016 Erkek çocuk modası ise, kendini daha da yenilemekte, yetişkin modasını takip ederek şekillenmektedir.

Yorum bırakın